Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
roslabyrint, pic: taken and designed by reza.hb musik./ ray of light


Labyrint

Allt börjat som en lek
hennes hår kryllades i kärlekens spiral
runt å runt i labyrinten utan val
ingen visste hur det skulle gå
hur hittar man hemmet ändå
allt slutade i skandal
i feghetens dal
i desperationen lämnades inget val
glömdes bort helt
att
labyrinten var is hal




Fri vers av reza.hb
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-28 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

reza.hb
reza.hb