Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut över havet

I mörkret
glider orden
ut över
havet

Nu

vågorna
stenarnas
mullrande
under ytan

andetag

Vinden
andas mig
viskar ditt
namn

Evighet




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 342 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-23 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo