Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tar nattåget hem

 

 

 

 

 

 

Navet i min andning solosången i det höga gräset. Jag ser ripan på nattåget, dina becksvarta ögon. Meterdjupa spår i snön. Skaren ett Graceland för de vinddrivna. Jägarnas moonshine deras stora händer. Du som böjer dig ner i norrskenet för kunna svälja en skrattsalva kölden från tallarna, pistolskott. Skoterfärden med real skin. Din lögn pressas mot min kropp. Jag tecknar mig i blyerts fallande med huvudet före från himlen, anländer Stockholm Central klockan 06.07.

 




Fri vers (Prosapoesi) av Kozo
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-06-01 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo