Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitten

 

 

Det finns ett ljusgrönt ljus som ruskar mitt irrande öga

Gråzonens

drama molnformationerna

min historia kan den vara annat än bländvita droppar

i öppet vatten

att skriva andetagen

kraften

när jag misslyckas

om jag börjar

i mitten




Fri vers av Kozo
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-23 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo