Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/connicum....


N E G L I G´E























Fiona of Verona,


hur skulle jag kunna glömma henne?










sista natten efter


The Great Classical OperaVenues,




steg hon in



från Budoaren





i "skamliga syften".





en vilseledande manöver



tycktes hon tro:





jag 17 år,


hon 35.






hennes lila neglige


som på ett flertal sätt


avslöjade och förskönade


den gestalt den låtsades dölja,



berusade min juvenila


ståndpunkt.





efteråt


var jag så utmattad -



chockad blev jag skräckslagen


av den bortglömda


kondomen.






min kondom!





(moi -




U. fucking egg.head!!!)




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 239 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-24 17:38



Bookmark and Share


  Anya VIP
Humor och allvar.
2013-09-25

  KYREUS of Sweden
(Afterwards? Consequences?
O, shit - no: saved by The Bell).
2013-09-25
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden