Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågen

 

Vågen upphör aldrig 

den bara varierar i styrka

och form 




Övriga genrer av ~LillMarlene Landen~
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-24 22:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sannt i olika vibbration!
2013-09-25

  issac.a.m
dina ord är som visdom som förtrollar hjärtat...

2013-09-24

    ej medlem längre
Dina ord stannar kvar....fina vilar dom i känslorna.
2013-09-24

    ej medlem längre
Ja så är det med vågor.... beroende på om färdas över djupt eller grunt vatten .. och beroende på vindarna. En text att reflektera över

2013-09-24
  > Nästa text
< Föregående

~LillMarlene Landen~
~LillMarlene Landen~

Mina favoriter
LillMarlene