Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dold bakom sorgkanter

Målar
sorgkanter
runt ögonen
skuggar
omsorgsfullt
bort allt
ljus som
väller fram
i pupillen

Tänk om
någon
ser det,
anar minsta
blänk i mig
Tänk om
någon
ser mig
Vem är
jag då?




Fri vers av Lotta Th
Läst 351 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-09-25 06:58



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
starkt känslofyllt - framför allt berörande!
2013-10-17

  Lars Hedlin
Berörs inom!
2013-10-02

    Birgersdotter VIP
Berör
2013-10-01

  petter rost
Förmodligen är du då - Du! Och det blänker - av ord och karaktär!
2013-10-01

  ResenärGenomLivet VIP
Berörande text...
2013-09-28

  Lärling
Mycket fin och tänkvärd dikt!
2013-09-28

  Maria Sundelin VIP
Viktig och värdefull
2013-09-28

  anathema VIP
Fint. Slutet smärtar och sätter tanken i gungning.
2013-09-28

  träsnidaren
Din text är väldigt osminkad.
Berör.
2013-09-27

  Fem hjärtan VIP
ögonen är ju själens spegel...går inte att sminka bort...som tur är..
2013-09-25

  Quasimodo
Sorgen rakt ut och i det ser vi människan!
2013-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Lotta Th
Lotta Th