Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novemberkofta

Klädd i grått dis
Värmer inte
Trång över bröstet




Fri vers av Lotta Th
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-07 12:49



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Nej, det värmer sannerligen inte.
Bra skrivet.
2013-11-07

  Fem hjärtan VIP
Känner hur den råa november klämmer åt över luftrören..Applåd!
2013-11-07

  Lars Hedlin
Bra skrivet!
2013-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Lotta Th
Lotta Th