Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjukarmar runt halsen

Får till slut
loss henne
från remmarna
som håller
henne fastspänd

Lyfter, lirkar
hennes lilla
smidiga kropp
"Kläpådd"
med stövlarna
på fel fot
Kan själv så klart

"Bra mormor"
säger hon.

Mjukarmarna
runt min hals.
Så gäckar vi
en mormorsäkrad
barnbarnsadel









Fri vers av Lotta Th
Läst 332 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-21 23:18



Bookmark and Share


  Anya VIP
Kärleksfullt skrivet i poetisk form. Tycker om slutet:
barnbarnsadel
2013-10-24

  träsnidaren
Underbart skrivet!!
2013-10-22

  Mona Nordkvist VIP
Så härligt! Jag måste bara le.
2013-10-22

  Lars Hedlin
Så fint så ömt!
2013-10-22

  Ewelina Mann
Åh vad varm och vacker, når mjukt min själ som blir varm :)
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Lotta Th
Lotta Th