Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunga bröst eller skratt

Naken
Stirrar äcklad
Ärrad kropp
hånskrattar
när jag vill dölja
brusten hud
tunga bröst

Själv tänder jag
på humor
och intelligens





Fri vers av Lotta Th
Läst 524 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-11-17 11:19



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

En bra text väcker upp en o annan
tanke
2013-11-20

  Blåbäret
Läste denna igår och den har en känsla som hänger sig kvar.
Det är avklätt och mörkt i sin brutala ärlighet. Jag berörs.
Att älska sig själv är inte lätt alla gånger och hur skall man då lita på någon annans kärlek?
2013-11-18

  Anya VIP
Håller med, humor och intelligens hos en man är allt!!!
2013-11-17

  Mona J.
Gillar din text. Mycket! :)
2013-11-17

    skamfilad
Ja, tycker också om kontrasten. Bra!
2013-11-17

  Maria Sundelin VIP
Bra fångad kontrast
2013-11-17

  träsnidaren
Jag med.

Jag tänder även på tunga bröst.

Din text är naken, ärlig och innerlig. Fint!
2013-11-17

  Mona Nordkvist VIP
Bra skrivet
2013-11-17

  Fem hjärtan VIP
Så bra skrivet..!.Ja det är det inre som betyder..!
2013-11-17

  petter rost
Min egen kropp, sargad och ärrad sen födseln, i en spegel - det är inget upplivande möte, det hastar jag helst förbi. För att i annat möte hitta eld och ro i annat som ger liv och lust...
Det är ett sant humoristiskt och intelligent poem du har skrivit!
2013-11-17

  Lars Hedlin
JA samma här
det inre är det viktigaste...kram
2013-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Lotta Th
Lotta Th