Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kan du!

 

Det doftar gott i mitt sovrum
Ljuvlig!

Om kvällen,
Kommer jag att samla tankarna om dig

Vet du!
Jag älskar dig som ingen annan människa gjort

Vet du!
Jag vill ha dig som ingen människa gör

Jag tänker efter,
Kan du inte vara min första och sista kärlek upplevelse någonsin i mitt liv

Du tänker efter,
Kan jag bli din enda drömkärlek någonsin i ditt liv

Svaret!
Faller tyst på mina kinder, heta tårar

Kan du!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2013-09-25 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP