Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. Internet


Rädslan

 

 

för varandras lust och längtan

känslornas hav övertar

sett

det raraste

vi har

inget trick

när

sanningen

möter

sanningen

det glittrar

diamant

i hjärtat.

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 281 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-25 15:30



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
dina ord glimmrar
glittrar
är sagolikt vackra
2013-09-26

    ej medlem längre
Det glittrar om dina fina ord.
2013-09-25

  Ninananonia VIP
Tycker om den ..
2013-09-25

  peter markurth
kärlekshjärta
2013-09-25

  Lars Hedlin
En mycket fin dikt!
2013-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One