Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför kvinnodag!

Min 9-åriga dotter kom hem idag och sa att nu visste hon varför vi har en kvinnodag.
- Jo mamma, så här är det.Att om min klasskompis mamma jobbar på Lindex, och pappan också gör det, så tjänar han 400kr mer än henne.Och det är fel.Därför finns det en kvinnodag som firar kvinnor där de kan få saker gratis eller kvinnor kan få göra saker utan att betala.Ja som du vet att förra året var ju Erksdalsbadet öppet och gratis bara för kvinnor den 8:de mars.


Så nu vet jag varför vi firar kvinnodagen!




Övriga genrer av mjuk
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-03-08 23:41



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Såbra. Barn är underbara=)

Men jag tycker det är helt sjukt att vi ska behöva ha en kvinnodag... Det är helt sjukt att det ska behöva vara nödvändigt.
2006-06-04

    Mejja
Barn är underbara! Deras ord förgyller dagen. De har så härliga funderingar!
Har också en funderande dotter - hon är åtta år.
2006-03-10

  sistermoon
Japp! Helt rätt, bra slutledningsförmåga av lilla dottern :) Gillar speciellt att kvinnor skulle få saker gratis!
2006-03-08
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk