Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liveT handlar om baRa tvÅ sakeR

den ena är att lära sig leva med den där som man är
den andra att lära sig leva med dom där andra dom är dom som dom är
sen är
det
klart
bara


eller?




Fri vers av kråkan VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-25 23:07



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
rader som ger
tankar
som berör

2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP