Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eN stråLande plAn

livet
så blir det inte som jag vill
vilket man ju såklart hoppas

köper
jag helt
enkelt en hund till

bara




Fri vers av kråkan VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-25 23:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, det är ju trevligt, i alla fall, och lite som du vill...:)
2013-09-29

  Sofhia Wirström
så är det nog för många
vi tror vi blir lyckliga
om vi bara köper det
det
det eller det
2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP