Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång

Det var en gång en bacill
som hette Bengt.

Bengt kände sig ensam.

Bengt vågade inte vara
med dom andra
bacillerna.

Bengt hade bacillskräck.

Bengt vågade vara
med Vera.

Vera var ett virus.




Prosa (Fabel/Saga) av Dan Myrbeck
Läst 479 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-11-07 15:47



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Tack för denna bacill!!
tur man inte heter Vera . .
2016-03-08

  Ingrid Trolle
Underbart!!!
Jag har sparat den
som bokmärke.
Undra på att vi har
en del resistenta!
2014-01-08

  Angela Bohlin VIP
*bara ler* Lek med ord...
2013-11-11

  aol
gulligt
2013-11-08

  Nina.H
Åh..vilken gullig saga.. den skulle
du kunna publicera i en barnbok.
2013-11-08

  Lars Hedlin
En fin text!
2013-11-08

  Carina Bendix
Undrar vad deras barn blev..? ;)
2013-11-07

  M M Mannheim VIP
Jag blir inte imponerad av den här, för dina alster är ju alltid lika bra!
2013-11-07

    ej medlem längre
en söt liten saga..
2013-11-07

    ej medlem längre
Han hade ingen virusskräck då. Liten gullig saga.
2013-11-07

  Maria Sundelin VIP
Hihi.
Och tillsammans fick de resistenta baciller
2013-11-07

  ResenärGenomLivet VIP
Hmm..undrar om jag har både Vera och Bengt på besök just nu...festligt skrivet...
2013-11-07

  Marianne Räf
Det var ju mysigt för bacillen Bengt,
att viruset Vera kom med in i bilden.
Sedan, levde de väl lyckliga - så länge
det varade...?
2013-11-07

    ej medlem längre
Urgullig!!

2013-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck