Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
PENATIS


måste man ONANERA?


















JA, alla MÄN behöver tömma blåsan


tömma systemet,


prostatarensning å SÅNT,





kvinnors masturbation är ju ett fint


trix i fantasin att få Gere, Persbrandt mfl.


osv.





Och verkligheten är ju att alla gör det,

av de mest skilda anledningar,

(hur "hen" gör vet jag däremot inte!)







Så RUNKA PÅ SVERIGE!





Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 775 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-27 00:12



Bookmark and Share


  Lethe
Word broder!
2013-09-30

  aol
ja lust och fägring stor, man ska följa det naturliga, så rätt har du,
2013-09-27

    Lars Gullberg
Har ansett det som nyckeln till hälsa under lång lång tid. Den dagen jag slutar åtrå. stimulerar och njuter går jag under. Tror faktiskt att många av våra folksjukdomar beror just på avsaknad av lust. Självklart är det så.

Bra K och du är häftig och modig
En god representant av mannen

Kram påre

/Lars
2013-09-27

    ej medlem längre
Kan inta annat än le....
2013-09-27

    ej medlem längre
Absolut!!!
Hahaha...
2013-09-27
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden