Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/Spectralis.....


K Y R E A N S K . O p t i k
























I De Blindas Rike



är den



ENÖGDE



Kung.







men Vidsyntheten


beskådar Världen


med Hjärtat.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 236 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-28 14:02



Bookmark and Share


  Christer Foghagen VIP
Mycket bra!
2013-09-28

  SpamPippiL VIP
Du är kung med den synen. Borde många fler ha, inklusive jag själv.
2013-09-28

    ej medlem längre
Det finns många slags ögon... gillar din syn på hjärtat.
2013-09-28
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden