Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min äldsta dotters hund har hastigt avlidit i natt, helt oväntat. Hjärtat sa veterinären


Kära matte

Kära matte, var inte ledsen

jag finns inom dig

alltid i våra minnen


tro inte jag inte vet

allt du gjort för mig

alltid för kärleks skull


jag tog dig med storm

du bedarra den

alltid för omtankens skull


du vet jag var lugn hos dig

du förde bort min oro 

alltid i vår lek


kära matte, var inte ledsen

jag kommer åter

alltid i dina drömmar 


jag ska vaka över dig

för tro inte jag inte vet

hur du känner dig


kära matte, du och jag

alltid i förlängningen




Fri vers av Rosen VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-28 18:22



Bookmark and Share


  Wolf Wallström
Skickar med mina tårar till dessa berörande ord. Delar sorgen.
2013-11-04

  anits VIP
Så fint och berörande skriver du här
2013-10-13

    sunnanvind
Så fint...och jaaa nu kom tårarna...
2013-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP