Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka/sorg

Vem har sagt att lycka
Måste vara något vackert

För det som gör någon glad
Försätter kanske någon annan
I gränslös sorg

Jag tror inte lycka alltid är vacker
För jag hittar den knappt längre

Ty den försvann i takt
Med att verkligheten svartnade

Då sagovärldar blev till
Ja just bara sagovärldar

Därför tror jag snarare att
Det är sorgen som är vacker
För den delas oftast av många fler




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-28 23:48



Bookmark and Share


  agneta pichler
vackert den här..

igenkännande
2013-10-17

  menspoeten
Vackert och mycket tänkvärt:)
2013-10-03

  Connie
Du har ett sätt som trollbinder mig! Bokmärker så klart!
2013-10-03

  Magica VIP
Mycket klokt ordat. Kram.
2013-10-02

  Ljusletaren
Fint ordat!
Fast själv tror jag på livets vackerhet med allt ;.)
/kram
2013-09-30

  den nakna poeten
Vao ! Maria ditt bläck är förgyllt din text är
svart men i hjärtat och själ så lyser du upp
hela min värd av skönhet beundran vilken
vilken känsla det hårda mot det mjuka på
ett smärtsamt men ett helt underbart sätt
sätter tagg efter tagg säter du i mitt hjärta
själ minne önskan upplevelse när jag tänker
till baka på mitt eget liv och känner smärtan
av att mitt hjärta blöder av alla taggar du just
satte dit dom gör ont men jag älskar värmen
i min frusna själ tack snälla för allt vackert
som du skrev åter känner jag mej levande
igen tack Maria gud vad vacker du skriver
2013-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP