Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meNingslÖst

men tänk om
ändå
det finns en mening?
även om jorden går under och allt tar slut

kanske det finns en meningsfullhet
tänk om?

kanske en pararell värld där allt vi gör värderas
där livet trotts undergång
har framgång
på annat vis
tänk om ändå vi där får stå till svars för allt fel vi tänkt
tänk om vi där får se att allt det där vi envisats med att tro är rätt även om vi alltid haft en uns av tvivel visar sig var fel
tänk om ändå
meningslösheten bara är en förklädd liten jävul som försöker förblinda det som egentligen borde vara uppenbart för var och en av oss
eller
så är det bara meningslöst

fast vilket det nu än är
så måste ju ändå valet att tro det är meningsfullt
vara roligare
ju




Fri vers av kråkan VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-29 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP