Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tunga

Min tunga

hennes ansikte
utdrivet
och uppförstorat
Slöjor i rött
och min
tunga
naken utanför
munnen

När
natten kom
hördes regnet
och det lät som om
det gula ljuset
exploderat
i sig
själv

Hennes ansikte
var överallt
så min tunga
tjock
och orörlig
hennes tunga
rörde sig
i
regnet

Gula skärvor
i
alla mörka
strimmor
och jag hade en
i tungan

Natten
var
bara
full av
gult
regn




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 369 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-29 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo