Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

B&B

Vandring bland montrar;
bokmässa nöjet igår

- köp gläder idag




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-29 16:51



Bookmark and Share


  Njord
Fin haiku om bokspektaklet. Kul att se dig igen!

2013-09-30

  thyra
Dubbel glädje i din haiku! Fint!
2013-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP