Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris


Som regnet flätar dina tårar bortom ljusets poesi.







Jag satt inatt och längtade
du har allt och mer,

som regnet flätar dina tårar bortom ljusets poesi
en dröm,

de besatta
fann,

allt i soporna tillsammans
vi vet en död lögn spy,

de rationella helvetet är värst
du är naiv och jäkligt ond i själen,

deras ögon ser oss gråta baby
blod,

utan hopp
utan lindring,

du vill bo i ditt satans helvete
vill plågas,

ty du drunknade i mitt ljus en natt
då orden blev för tunga,

det var sommar
de besatta själar utan namn vi alla vet,

ser
som skuggor i vår egen grav,

skrämmer
läser baudelaire ensam nu,

du ljög jävligt bra
sitter här,

ljusår bortom din kärlek
små drömmar,

ondskan i en sargad sanning
skriker ut sitt bittra hat,

då världen blev förstor
och du älskade på riktigt,

de som såg oss dansa visste kärleken så hel
genast mina tankar i ditt hjärta,

mitt svek
borta uti vindarna,

då löven viner bruna i vårvinden

.




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 259 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-09-30 17:04



Bookmark and Share


  Angel of love
Väldigt bra.. Berör.
2013-09-30

  LenaJohansson VIP
stark och berörande
2013-09-30

    ej medlem längre
Gillar denna skarpt!
Tack!
2013-09-30
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth