Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

noG ska deT kluRas ut

det där
är ju bra på det jag gör

ger jag upp så ger jag ju upp lite dom saker jag är bra på
fast
så som jag lärt mina söner
det där att begränsning inte finns
måste läras själv
kanske kan det hittas ett annat sätt
och göra
det
där
jag
är
bra på
någonstans




Fri vers av kråkan VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-01 00:46



Bookmark and Share


    Lone Wolf
Ge allt det bästa...av dig så klart!
2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP