Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärret

"Jag vill minnas Dig",
tänkte hon ...

"men inte som det ärr du blev."




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-01 06:44



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Mycket talande
2013-10-04

  Lotta Th
Som ett snitt rakt in i maggropen.
2013-10-04

    ej medlem längre
Jag instämmer i de andra kommentarerna!

Bokmärker!
2013-10-01

  Gunnel Eriksson VIP
Som till åren kommen känner jag mig ganska ärrad.
Men några har bleknat ...... Välformulerad!
2013-10-01

  Ljusletaren
Optimist som jag oftast är så ser jag en människa med ett blekt ärr plus en större livserfarenhet. Som även med ett leende tänker tillbaka *ler*
/kran
2013-10-01

  Angel of love
Text som berör och känns väldigt igenkännande nu. Bokmärker och kan läsa om och om igen.
2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP