Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mötts bara bland bokstäver

känslor

bokstaverar skapelser

mellan meningar och rader

av ord

kärleken möts i längtans skrifter

 

att älska

i

evighet




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-01 14:37



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Mycket fint... i
2013-10-02

    ej medlem längre
Vackert skrivet och diktat.
2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP