Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur det känns att stå bredvid någon bli utnyttjad av familjemedlemmar,suck säger jag bara


Är det någon som förstår?

att hjälpa någon
kan väl bara vara bra ibland
men inte att hela tiden upprepas
jag vet
att du gör det
av välvilja
men du
gör dem ingen tjänst
de kommer inte
att klara sig själva
om de ständigt hela tiden
ska ha hjälp med allt

 

låt dem göra
saker och ting själva

de är ju faktiskt
vuxna människor
även om det inte verkar så
det får ju dem att växa

för man kan inte hela tiden

vara en passopp så fort de påkallar

uppmärksamhet

din hälsa tar stryk av deras utnyttjande

 

och jag vill ju bara dig

väl




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-02 15:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är inte lätt att vara den andra parten i en sån situation, kan känna sig lite åsidosatt ibland. Det är naturligtvis inte bra för någon att ha det så, förstår dej att det blir påfrestande i längden. Kram till dig.
2013-10-02
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP