Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/art/Lovers-in-the-Wind-380537951


Min älskade

 

 

 

 

Du

smeker mig stillsamt

i min dröm

låter mig tro igen

på sanna kärleken

vid en punkt

som larven trodde att den var död

uppstår den igen som vackraste fjärilen

vågorna slår in så mjukt mot stranden

gör mig berusad

och du

väcker min längtan till livets kärna

en stark låga

brinner med full kraft

i själen.

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 323 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-02 22:40



Bookmark and Share


  HelenaW
Helt underbar, vackra ord är som lisa för själen..
2013-10-04

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert...
2013-10-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Starka, fina metaforer i kärlekens tecken!
2013-10-03

  Lars Hedlin
Varma innerliga känslor!
2013-10-03

  Mona Nordkvist VIP
Starka känslor här.
2013-10-02

  peter markurth
mycket stark
2013-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One