Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart är det återigen dags att gratulera dig vid graven....


Tankar om oktober



En ny månad är på ingång
och med den kommer födelsedagen
när vi återigen bara kan gratulera
dig där vid graven
med våra blommor och ljus
Här hemma brinner ljuset
bredvid ditt foto som alltid
Vi plockar fram flaggan
som vid alla födelsedagar
och vi äter tårta till din ära

Dikt © Gunilla Karlsson 070930




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 614 gånger
Publicerad 2013-10-02 22:15



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Känslosamma ord...
Jag kan förstå men inte veta, det kan endast du och dem med dig...
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson