Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet att du också vet....


-Från att tro till att veta-

När jag var yngre, trodde jag inte på någonting,
men jag har alltid kännt att det finns något större,
inte direkt utanför oss själva men mer på insidan.

Så en dag, utan förvarning så kom det till mig,
som en blixt från klar himmel förstod jag plötsligt allt.
Jag har aldrig mått så bra som då,
tänk dig själv att plötsligt förstå.
Det började med ett ord som blev en mening
som blev ett samtal som jag fortfarande lever på.
Vi kommer aldrig att "dö "....jag vet att själen har en evighet att gå.

Om bara fler kunde hitta "det där" inom sig,
för det finns där, ni måste tro mig.
Visdom är en viktig nyckel,
Vi måste förstå orsakerna till det som sker i våra liv,
för att kunna få insikt och klarhet i allting.

Utan det är vi till mörker dömda,
inte bara du och jag som person utan vi, som en helhet.
Det är vad vi är, samma skrot och korn, vi är allt-ett.

Resan är ännu bara påbörjad,
vi har inte ännu inte hämtat nyckeln
till det de existentiella gåtorna.
Visst, den finns nu i sikte och vi är ack så intelligenta
men vi verkar inte kunna lära av våra misstag
och någon respekt för livet,
både för vårt eget, för andras eller för naturens,
verkar vi inte ha.

Jag vet att så många kämpar
med att försöka föra budskapet
om våra oändliga liv vidare.
Det måste finnas något, som får just DIG
att komma ihåg, det du tror dig inte veta.

Vi är på väg mot ljusare tider,
likt en tidig gryning, ja det är början på något nytt.
Medvetenhetens era är på ingång,
vilket kommer att leda till insikt och förändring.
En viktig sådann är förståelsen av tankens kraft.
Genom att förändra de negativa tankarna till positiva,
kan vi påverka världen i rätt riktning.

Vi känner nämligen av vibrationerna av tillståndet i världen.
Så när vi ändrar vår attityd
kommer allt och alla bli känsligare
för vibrationerna runt oss.
Vi kommer att förstå att ingenting är ödet
ej heller någon slump
för att vi behärskar faktiskt våra liv själva.
Vi kommer att kunna leva i harmoni med universums lagar.

Kärlek och förlåtelse kommer att sprida sig
snabbare än pesten en gång gjort.
Det handlar om karma, om att förlåta sig själv och andra
för att kunna påbörja denna nya era
som jag hoppas kommer bringa oss nya insikter
och därmed nya lagar
och en gudomlig frekvens
som rör sig snabbare än ljusets hastighet.

Tänk på det en stund!
Kanske, bara kanske, kan du börja tro på det du tror dig inte veta
....men jag vet att du också vet! ;-)




Övriga genrer av Mirrie
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-03 03:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bibeln säger att tron är en övertygelse. Inte ett antagande. Jag var ateist. När jag mötte Jesus insåg jag att ateismen var en hypotes, ett antagande medan Jesus är en verklighet.
2013-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Mirrie
Mirrie