Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kampen för en bättre värld!


-ÖPPNA ÖGONEN-

Allting drar ihop sig

Jorden tar sina sista andetag

Tiden är nu, förändring måste ske

Vill inte förlora hoppet om mänskligheten

Vill tro och jag hoppas innerligt att fler kommer till insikt

Vi står i ett vägskäl, misär eller kärlek....känner du inte?

Glipan mellan fattiga och rika blir allt större

Krig, misär och fattigdom står högt på agendan

Kom igen och öppna ögonen, se er omkring

Samhället tar kontrollen mer och mer

Inget fel i det, om dom hade haft goda avsikter

men så är inte fallet...

efterson allting handlar om pengar

Jag vill förändra vår värld till det bättre

men kan omöjligt göra det ensam

Så öppna era hjärtan, se världen som den verkligen är!

Gör du bara det så har vi kommit långt

En ny och bättre värld väntar oss bakom hörnet

Nyckelordet är kärlek, det är allt som behövs

.




Fri vers (Fri form) av Mirrie
Läst 344 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-10 00:50



Bookmark and Share


  Mirrie
Larz Gustafsson: Anledningen till att vi inte får en bättre värld är just för att folk tänker som dig. Du har gett upp hoppet på mänskligheten i tron om att vi människor är onda i grund och botten??....varifrån har du fått det? Jag är inte ond....inte ett dugg och det känner jag i mitt hjärta. Vad jag menar när jag skriver att kärlek är vad som behövs är att om man öppnar sitt hjärta så ser man saker på ett annat sätt vilket leder till handling men på ett annorlunda sätt. Vilka ingrepp menar du skulle fungera i en strävan till en bättre värld?

2013-11-10

  Larz Gustafsson VIP
"Open your eyes, see the lies right in front of you."
Om nu kärlek är allt som behövs, hur kommer det sig då att vi aldrig får en bättre värld?
Kan det möjligen bero på att människan av naturen är ond?
Jag är benägen att tro det.
Så det måste till andra grepp. Eller ingrepp.
2013-11-10

    AA VIP
Bra. Det behövs en kör av röster som lyfter fram sina reflektioner och tankar om samhället.
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Mirrie
Mirrie