Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt av Claes Andersson 1937-


-De skyr inga medel-

Se upp för dem som säger sig föra
andras talan.
De kanske gör det.

Se upp för dem som säger sig tala
bara å sina egna vägnar.
De kanske gör det.

Se upp för dem som bara nickar instämmande
Imorgon kan nickningen gälla dig.

Se upp för dem som bara vill leva
sitt liv i fred.
De skyr inga medel.




Fri vers (Prosapoesi) av Mirrie
Läst 2228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-22 01:22



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ser upp; och ser den störste av dem alla
2017-07-31

  Larz Gustafsson VIP
Just det. Sluta rösta!
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Mirrie
Mirrie