Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är våg, märks det? =)


-Ambivalens-

Jag lider av tydligt ambivalent problematik,
vet sällan eller aldrig, är jag fattig eller rik.

Ska jag sluta eller ej,
ja eller nej

jag vet svaret men jag vet inte när
eller jag vet, på ett ungefär.

Den femtonde är det sagt,
men det sista kortet är ej lagt.

Några dagar hit eller dit,
Kanske blir det vinst men jag tror på en nit.
Nej, jag måste på mig själv ha lite tillit.

Det kommer gå bra,
en vacker jävla da´
så går det kanske bra

....i alla fall så hoppas jag.




Bunden vers (Rim) av Mirrie
Läst 378 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-09 01:47



Bookmark and Share


    AA VIP
Klart att det finns hopp.
2013-11-10

  Yrre VIP
Klart det ska gå bra, rimmar gör du då väldigt bra :)
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Mirrie
Mirrie