Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan

Jag såg en skugga.
Jag försökte undvika den.
Det gick inte.
Det var en skugga av mitt forna jag.

Jag gick in i mörkret.
Då försvann den.
Jag såg ljuset.




Fri vers av Dan Myrbeck
Läst 301 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-11-13 16:05



Bookmark and Share


  Ponkla
Klockren!
2014-02-21

  Lärling
Mycket fint och tänkvärt!
2013-11-19

  Rozsi.kovacs

Jätte bra text väcker upp funderingar
2013-11-19

    ej medlem längre
Hur rätt är inte det........Möt dina demoner och möt ljuset. De visar sig oftast vara små ynkliga fjuttar och bara hjärnspöken.
Väldigt bra skrivet.
2013-11-18

  Nina.H
Mycket bra, och tänkvärd!
2013-11-15

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket bra text...tänkvärd...
2013-11-14

  Lars Hedlin
Mycket bra Dan! ;)
2013-11-14

  Eva Helene VIP
Så vacker dikt!
2013-11-13

  mysing
slippa skuggan... ha ljuset (solen ) i zenit kan bli hett om öronen.. vill nog ha min skugga men kanske att den faller åt annat håll för att visa mitt nya jag :)
2013-11-13

  Maria Sundelin VIP
Bra.
2013-11-13

    ej medlem längre
Skuggan är svår att bli av med, snart är den där igen.
2013-11-13

    ej medlem längre
Bravo Dan!
2013-11-13

  Angel of love
Åh stark och väldigt bra..
2013-11-13

  Marianne Räf
Bra skrivet.
Blev tagen! :)
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck