Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


Likt vinden

virvlar det inombord



ett nedåtgående


pulsen klappar, in till dvala



mardrömmar


ett eko studsar





omfamnar det

den rädsla

fingrarna släpper in ljus,



sveps under mellan transparenta vågor,

sten och sand



bläcket torrt,

tårar möts i fogar



vackert på avstånd



likt vinden
virvlar sig tillbaka






Fri vers (Fri form) av Julio VIP
Läst 749 gånger och applåderad av 73 personer
Publicerad 2013-10-03 16:11



Bookmark and Share


  Anna*
Underbar rörelse om än plågsam som jag läser den - rädslan är inte lätt att möta på det sättet. Applåderar
2013-10-14

    maija tuori

Vackra ord ....som berör ..
2013-10-12

  Lena Själsöga Keijser
vandrar i spiralen
med dina ord
upplever rörelsen
samt ned stiger upp
upp sjunker in

livets spiral
2013-10-10

    ej medlem längre
Wow... Helt fantastisk bra!
2013-10-10

  Ninananonia VIP
Vackra ord virvlar sig in..
2013-10-08

  Ljusletaren
Virvlande bra var dina ord/kram
2013-10-08

  Armo
Underbara metaforer, sinnesintrycken sprudlar.. ljuvligt!
2013-10-08

  Piann VIP
En dikt som berör,
där man sugs med i texten.
Fantastiskt bra.
2013-10-08

  Rozsi.kovacs

En fantastisk bra text
2013-10-08

  Lars Hedlin
En mycket bra text med styrka!
2013-10-08

  Tess74
Wow vilken fantastisk dikt. Har helt missat den? Man lär uppenbarligen vara inloggad dygnet runt :)
2013-10-07

  Bibbi VIP
Grattis till ännu en placering "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2013-10-07

    ej medlem längre
Upp och ner, virvlande, tumlande runt som vissna höstlöv i en nyckfull vindil far känslorna iväg längs diktens rader. Minnena av "något" diffust, saknat blommar upp i periferin som orörliga skuggor för att snabbt försvinna. Ge plats åt fler. Minnen slåss om att få komma fram, bli sedda, hörda. Vid sista ordet först märker jag att jag hållit andan hela tiden jag läst. Fångad av orden och minnena de framkallade. Kan en dikt beröra mer, djupare än så?
Underbar diktning.



2013-10-07

  Eva Langrath VIP
Så fångas jag av dina ord och virvlar runt i rädslan och försöken att finna friden där bakom.
2013-10-04

  Maiah VIP
ja vad säger man...undersköna tankar så fint formulerade....
2013-10-04

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av detta tänkvärda!
2013-10-04

    ej medlem längre
mycket bra :)
2013-10-04

    Annika J
Aol har redan skrivit det jag skulle vilja säja. Det finns ett sug i din dikt. Halsbrytande bilder, men de håller.
2013-10-03

  Armo
Precis så är det, ibland.. Vackert diktat
2013-10-03

  Kim VIP
Ja fick läsa många ggr,. vackra mardrömmar är kanske som att omfamna sina rädslor???
2013-10-03

  Marianne Räf
En fin dikt.
Ja, rädsla har man, ibland.
Den får bara inte ta överhanden.
Utan bör hållas kort om det går.
2013-10-03

  aol
gillas drogs med i dikten, flyt ockh känsla,
2013-10-03

    ej medlem längre
Bravo!
2013-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Julio
Julio VIP