Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Samurai



månens glimt färgar katana

inför kommande strid

utan fiende




Bunden vers (Haiku) av Julio VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-08-20 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julio
Julio VIP