Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Music:/ Sussan Deyhim-meykhaneh..../Sussan Deyhim is an Persian composer, vocalist, performance artist and activist. She is internationally known for creating a unique sonic and vocal language imbued with a sense of ritual and the unknown.


Att känna sig

Har du känt någon gång
att gå vilse i sina tankar
att göra saker
att våga knacka på en dörr
bara säga grattis på födelsedagen
Har du känt någon gång
att finna sig så långt i distans och avstånd
fastän ett andetag ifrån
Har du spelat någon gång
nästan allt förlorat
och gör man ändå en restsatsningsgång
Har du varit kär någon gång
att hjärtat slår extra gång på gång
Har du gjort någon gång
att göra mot sin vilja
och lyssnar på en överskridande sång
gång på gång
***




Fri vers av reza.hb
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-03 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

reza.hb
reza.hb