Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frosten fnittrar

I glödröd skrud mot isblått
Snart nakna räds grenarna
Frosten fnittrar




Fri vers av Lotta Th
Läst 355 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-10-04 14:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig text
2013-11-10

  petter rost
Så fina ord att jag inte ens behöver bry mej om att de som räds aldrig nämns. Jag ser dem ju ändå genom frostens okynniga fnitter. Alldeles blixtskarpt!
2013-10-17

  Mona Nordkvist VIP
Vackert!
2013-10-04

  Fem hjärtan VIP
Härlig text!
2013-10-04

  träsnidaren
Fint.
Vilken härlig titel.
2013-10-04

  Lars Hedlin
Verkligen bra och fint skriftat!
2013-10-04

  KYREUS of Sweden
*Bitskt bra!
2013-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Lotta Th
Lotta Th