Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julefrid

Julhelgens press kan vara hård

att gå in i stressens dimma

För inte alla med klappar ha råd

en kamp varendaste timma

Sliter på i smyg för sina barn

välja bort paket eller inte ha gran

Snön lyser vit på taken

inte bara tomten är vaken?




Bunden vers (Rim) av villervalla
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-05 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

villervalla