Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att plugga

Tittar ut genom fönstret

får syn på en fläck

kan inte koncentrera mig

förrän fläcken är väck

Måste nog ha kaffe

för att hålla mig på tå

gå igenom alla foton

från när barnen var små

Loggar in på facebook

där kan va nåt jag inte sett

måste rensa garderoben

och sortera lite tvätt

Ska bara ringa Anna

det var så länge sen



Nu hinner jag inte plugga

jag försöker imorgon igen?




Bunden vers (Rim) av villervalla
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-06 14:08



Bookmark and Share


  Johan Karlsson
Bra denna också.
2013-10-07
  > Nästa text
< Föregående

villervalla