Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtröstan

Man kan inte ta nå't för givet
sa hon, och trodde på livet
Det som liknar ett svek
kan va' hemlig kärlek
Sanningen finns i motivet




Bunden vers (Limerick) av villervalla
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-06 14:07



Bookmark and Share


  Johan Karlsson
Limerickflyt som gillas!
2013-10-07
  > Nästa text
< Föregående

villervalla