Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sens moral får den gode läsaren bidra med


LIMERICK om vådan av för mycket alkohol

 

En ung man som reste till Calkutta

men gick bet att där skaffa en brutta

för han söp som ett svin

och snabbt somnade in.

Han borde nog nöjt sig med att smutta.




Bunden vers (Limerick) av Carl O Andersson
Läst 513 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-05 16:34

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Mona J.
Bra! Ett gott råd många borde lyssna på :)
2013-10-30

  © anakreon VIP
För övrigt ett gott råd, även vid
andra tillfällen i livet!
Calle
2013-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson