Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/seagullicum....


M Å S .

























"fri" och obunden av


triviala sk normer,






för att inte tala om


bourgeoisins fjantigheter


och förnumstigheter,






irrar han planlöst


metaforligen skamlöst,




högt uppe i skyn





utöver de tidlösa nejderna






Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-06 10:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Måsen.. en talande symbol av frihet.. kommer att tänka på Donovans "Ballad Of A Crystal Man"
2013-10-08

  aol
gillas, på det viset är den så fri
2013-10-06

  Rozsi.kovacs

Så underbart du förmedlar friheten som en mås kan känna
2013-10-06
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden