Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnig dag i saknadens dilemma


Regnig dag i saknadens dilemma
regnar kärlek då vi målar kyss,


i natten möttes vi tillsammans i en dröm
vi dansar,

sanning




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 333 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-10-06 16:09



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Peter

Du får mig alltid att le :))

Uppskattas

Bra Peter
2013-10-07

  ~LillMarlene Landen~
I like
2013-10-06

  Tess74
Fint
2013-10-06

    ej medlem längre
Bra Peter!
2013-10-06

  Rise Little One
Efter regn kommer sol...
2013-10-06

    ej medlem längre
Bravo!
2013-10-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth