Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alfabetisk närhet

närhet

i tystnaden

känn  orden

viska ömhet

en alfabetisk närhet

i alla ögonblick

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-06 19:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
wow magiskt vackert!
2013-10-12

    ej medlem längre
Fint diktat.
2013-10-06
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP