Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/janusisicum....


C R Y S T A L . P A L A C E




















hon var bländande skön




lik



den mest utsökta



kristallkrona.






skönast



på avstånd,



utom räckhåll.






det bedrägliga skenet



signalerade


glasklart:


DONT TOUCH -



DONT WANNA CRUSH.







Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-07 12:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nog bäst att låta henne lysa i fred... på sig själv?
2013-10-08

  Fredrik P. VIP

Skönheten på distans ger upplevelse!
2013-10-07
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden