Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om kärlek


Kärlekens aromer

 

Älska mig
varsamt

sådär mjukt..
som bara Du kan

det råder stormar i min själ
när du viskar mitt namn

 

Älska min galenskap
min nakenhet i glasyr..

älska min befängda

men ljufva morgonfrisyr

 

Håll mig då blixten far genom våra liv
då tiden brinner upp i en knall

för att älska Dig..
har blivit mitt kall



Så varsamt i min famn
din kärlek jag bär

ska hålla dig ömt
och ska älska dig..

såsom Du är




Övriga genrer av ~LillMarlene Landen~
Läst 402 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-07 15:27



Bookmark and Share


  axveronika
Bättre än så kan det knappast uttryckas
2013-10-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
amouren tonar högt
passionen når ovan moln

under täckets gosighet
2013-10-19

  issac.a.m
Underbar...
2013-10-09

  ~Leonardo~
Ljuva toner att förlora sig i, Det krävs lite galenskap för att njuta så.
Skön är kärleken när den en gång blomstrat på detta vis.
2013-10-08

    ej medlem längre
Så stark sensuell närvaro i orden, allt annat tonar bort, bara fokus på samhörigheten i stunden, ler åt raden med "morgonfrisyren"
2013-10-08

    ej medlem längre
En vacker sensuell text!
Tack!
2013-10-07

  Lars Hedlin
Wow så sensuellt så varmt Me like it a lot! ;)
2013-10-07
  > Nästa text
< Föregående

~LillMarlene Landen~
~LillMarlene Landen~

Mina favoriter
LillMarlene