Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

såklart deT finNs spökEn

mycket roligare så
mer spännande
sagolikt och vackert

såklart
hur rättvist vore det annars

och tänk om
ändå
att sjukdom inte finns

bara massa söta spöken
demoner av olika slag som passar just då
där i livet
troll som stökar ner
tomtar och älvor som gör fint
såklart
allt finns
hur tråkigt skulle det inte vara annars
lixom




Fri vers av kråkan VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-08 00:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
yes gillas mycket!
2013-10-30

  Nina Nightwish
Preeeciiis! ;P Bra där:)
2013-10-08
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP