Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oM jAg vore klOkast

så skulle jag rädda världen
såklart
då skulle jag veta hur

sådana där saker som blir hinder
som

så GÖR man ju inte
skulle trollas bort
sådär vipps bara

om
jag vore klokast
skulle jag fördela allt rättvist
( fast bara till dom som anstränger sig för nått kan alla göra hade har jag bestämt)
även om olika
så någonting bra kan alla
så jävla synd dom/vi så sällan är på rätt plats
om
om
om
fast
nu är jag ju inte klokast
fan också!




Fri vers av kråkan VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-08 00:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra ;)
2013-10-30

  queenia
.. en tanke om vishet, ger visshet i orolig värld.. :D
2013-10-11
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP